Denne replika klokken kan være en hverdagsklokke

Som alle Rolex-klokker er denne replika klokken designet for hverdagsbruk, ikke bare for visning i et glasshus. Så å finne en klokke som er i god stand, ripefri og godt bevart er en veldig vanskelig ting å gjøre. Og Rolex 6062, som dukker opp i den kommende Phillips-auksjonen, er den mest gjennomførte klokken replika Breitling du kan finne de siste årene.

Samlet sett er fronten av klokken meget godt bevart med svært lite modifikasjoner. Etuiet er lett polert, men beholder sin opprinnelige form uten å miste en eneste detalj. Som du kan se på baksiden av klokken nedenfor, er inskripsjonen inngravert på baksiden fortsatt lesbar. I tillegg er Jubilee-armbåndet i stål fra samme periode som klokker replika Breitling.

Mer spesifikt er urskiven til denne 6062 også godt bevart. Selv om lumen på skiven har bleknet over tid, har den blitt erstattet av en veldig distinkt vaniljefarge. Datoskiven er fortsatt ekstremt detaljert og viser ingen tegn til falming over tid.

Når den bæres på håndleddet, er denne replika Breitling som en hvilken som helst annen million-dollarklokke, den er så fantastisk at du kan føle deg som en milliardær, eller noen veldig viktige. Det høres overdrevet ut, men det er faktisk bare ordene ovenfor som kan beskrive hvordan jeg følte det den gangen. Og denne klokken kan godt være en hverdagsklokke (hvis du tør å legge en million dollar på håndleddet hver dag).